Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

CES-DUTH Νέα Ελληνική Νομική Σκέψη 2/2016
Σύστημα για την Εμπορία Δικαιωμάτων Εκπομπών Αερίων του Θερμοκηπίου:
Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο 
Αγγελική Ζησιού, Δικηγόρος, ΜΔΕ Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ CES-DUTH Blogspot

Παρουσιάζουμε σήμερα στη σειρά Νέα Ελληνική Νομική Σκέψη τη μελέτη της κ Αγγελικής Ζησιού με θέμα: Σύστημα για την Εμπορία Δικαιωμάτων Εκπομπών Αερίων του Θερμοκηπίου: Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο, που αποτέλεσε τη Διπλωματική της Εργασία στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ «Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας». Η Διπλωματική Εργασία κατά την υποστήριξή της αξιολογήθηκε με το βαθμό Άριστα και αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς, που γίνεται τόσο από τους διδάσκοντες όσο και, κυρίως, από τους σπουδαστές του εν λόγω Μεταπτυχιακού Προγράμματος. 
                                                                                                                               
                                                                                                              ΜΔΧ                                                                                                                                                              

ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 Η κλιματική αλλαγή είναι μία από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας με ορατές επιπτώσεις. Παρατεταμένες περίοδοι ξηρασίας, συχνές και έντονες καταιγίδες, πλημμύρες, αυξημένες ημέρες καύσωνα και περισσότερες πυρκαγιές καταμαρτυρούν την μεταβολή του κλίματος. Ολοένα και συχνότερα οι επιστήμονες αποδίδουν την ένταση των φυσικών φαινομένων σε ανθρωπογενείς παράγοντες, με το φαινόμενο του θερμοκηπίου να αποτελεί την κύρια αιτία για την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Κάθε μία από τις τρεις τελευταίες δεκαετίες ήταν θερμότερη από την προηγούμενή της και οι προβλέψεις για το μέλλον διαγράφονται δυσοίωνες. Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί περίπου 1,2oC πάνω από τα σημερινά επίπεδα (και συνολικά 2oC σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής περιόδου) γεγονός που θα επιφέρει μη αναστρέψιμες αλλαγές στο παγκόσμιο περιβάλλον.
Υπό το πρίσμα αυτό η διεθνής συνεργασία για τη λήψη μέτρων θεωρήθηκε επιτακτική. Η Σύμβαση-Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την αλλαγή του κλίματος, καθώς και το πρωτόκολλο του Κιότο, που ακολούθησε, ήταν οι κυριότερες προσπάθειες συντονισμού με τη συμμετοχή των περισσοτέρων χωρών παγκοσμίως, στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρωγός της όλης προσπάθειας, επιδεικνύοντας μάλιστα υπερβάλλοντα ζήλο, συνεχίζει να δεσμεύεται διεθνώς, θέτοντας μακρόπνοους στόχους μείωσης των εκπομπών της. Όπλο της στην όλη προσπάθεια αποτέλεσε η Οδηγία 2003/87/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 13ης Οκτωβρίου 2003, σχετικά με τη θέσπιση συστήματος εμπορίας δικαιωμάτων εκπομπής αερίων θερμοκηπίου εντός της Κοινότητας (όπως τροποποιήθηκε), με την οποία εγκαθιδρύθηκε ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα εμπορίας ρύπων παγκοσμίως, δικαιώνοντας τους εμπνευστές του.
Στόχος της συνημμένης μελέτης είναι να προσεγγίσει τα βασικά χαρακτηριστικά του Συστήματος Εμπορίας Δικαιωμάτων Εκπομπής (ΣΕΔΕ) μέσα από μια ουσιαστική περιγραφή της λειτουργίας του ώστε να γίνει αντιληπτή η συμβολή του, ως μέτρο πολιτικής για το κλίμα, αλλά και να καταδειχθούν ενδεχόμενες δυσλειτουργίες και ελλείψεις αυτού τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο ελληνικό επίπεδο.
Αναλυτικότερα η μελέτη διαρθρώνεται σε τέσσερα μέρη. Στο πρώτο μέρος επιχειρείται μια συνοπτική παρουσίαση της νομοθετικής εξέλιξης στο πλαίσιο της διεθνούς εννόμου τάξεως ως προς την αντιμετώπιση και την πρόληψη της κλιματικής αλλαγής. Με σημείο εκκίνησης το έργο της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή και τη Συνδιάσκεψη του Ρίο παρουσιάζεται η Σύμβαση-Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για τις κλιματικές μεταβολές (United Nations Framework Convention on Climate Change, UNFCCC) με την οποία η διεθνής κοινότητα προσπάθησε να θέσει τις ελάχιστες υποχρεώσεις στα συμβαλλόμενα μέρη της και, κυρίως, στα ανεπτυγμένα κράτη, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο τις κοινές αλλά διαφοροποιημένες ευθύνες τους. Ακολουθεί η αναφορά στο Πρωτόκολλο του Κιότο και στην υιοθέτηση για πρώτη φορά νομικά δεσμευτικών στόχων μείωσης των εκπομπών. Τελευταίος σταθμός η Συνδιάσκεψη του Παρισιού, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου 2015, καταδεικνύοντας την προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας να γεφυρώσει τη σημερινή κατάσταση και την κλιματική ουδετερότητα πριν από το τέλος του αιώνα. Το πρώτο μέρος κλείνει με τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος, τους στόχους 20-20-20 και το πλαίσιο για το 2030 σε μια προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις διεθνείς της δεσμεύσεις αλλά και να απαντήσει ουσιαστικά στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.
Στο δεύτερο μέρος, αρχικά, εκτίθεται η ιστορική και νομοθετική εξέλιξη του ΣΕΔΕ, περιλαμβάνοντας όλες τις νομοθετικές αλλαγές από τις οποίες έχει διέλθει η Οδηγία 2003/87 για το ΣΕΔΕ, αλλαγές η οποίες συνόδεψαν τη λειτουργία του. Ακολούθως, αναλύεται η δομική και λειτουργική του διάρθρωση. Δίδεται το πεδίο εφαρμογής του ΣΕΔΕ και οι κανόνες που διέπουν τη λειτουργία του ενώ, τέλος, φωτίζονται και οι επιμέρους πτυχές συμμόρφωσης με αυτό, όπως και το πλαίσιο επιβολής κυρώσεων για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργία του.
 Στο τρίτο μέρος παρουσιάζεται η εφαρμογή του ΣΕΔΕ σε εγχώρια κλίμακα. Ύστερα από μία σύντομη αναδρομή στο νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο η χώρα μας ενσωμάτωσε όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά νομοθετικά μέτρα στην ελληνική έννομη τάξη, περιγράφεται η λειτουργία του ΣΕΔΕ σε εθνικό επίπεδο, το Εθνικό Σχέδιο Κατανομής τόσο για τις σταθερές εγκαταστάσεις όσο και για τις αερομεταφορές, στοιχεία των πλειστηριασμών που διενεργήθηκαν για τη χώρα μας και ο τρόπος επιβολής κυρώσεων σε εθνικό επίπεδο. Τέλος, παρατίθενται στατιστικά δεδομένα για τις επαληθεύσεις των εκπομπών των σημαντικότερων ελληνικών βιομηχανιών και αεροπορικών εταιριών, που συμμετέχουν στο ΣΕΔΕ.
Στο τέταρτο μέρος επιχειρείται μια κριτική επισκόπηση του ΣΕΔΕ. Η ερώτηση, όμως, αν αυτό επιτελεί επιτυχώς το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, δεν επιδέχεται εύκολης απάντησης καθώς θα πρέπει να κριθεί υπό Το πρίσμα διάφορων παραμέτρων. Οι παράμετροι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους στόχους, που ορίζονται στο άρθρο 1 της Οδηγίας 2003/87/ΕΚ για το ΣΕΔΕ, δηλαδή η «μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά τρόπο αποδοτικό από πλευράς κόστους και οικονομικώς αποτελεσματικό» με το μέγιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτέλεσμα «ώστε να συνεισφέρει στα επίπεδα μειώσεων που θεωρούνται επιστημονικώς απαραίτητα για την αποφυγή της επικίνδυνης αλλαγής του κλίματος». Υπό το πρίσμα αυτό αποτιμάται η συμβολή του ΣΕΔΕ σε περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο ενώ επιχειρείται η καταγραφή των επιμέρους προβλημάτων εναρμόνισης μεταξύ των Κρατών-μελών.
Σήμερα ένα χρόνο μετά τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η διεθνής κοινότητα τίθενται σε ισχύ (4/11/2016), αφού 79 από τα 197 συμβαλλόμενα κράτη της UNFCCC έχουν επικυρώσει τη Συμφωνία, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΕ. Με μεγάλη πλειοψηφία και διαδικασίες fast track το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρέσχε την έγκρισή του (σύμφωνη γνώμη) στην επικύρωση από το Συμβούλιο της συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα, η οποία στις 7 Οκτωβρίου 2016 κατατέθηκε ενώπιον του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που είναι ο θεματοφύλακας της συμφωνίας του Παρισιού.
Με τον ΓΓ του ΟΗΕ Ban Ki-Moon να δηλώνει πως η συμφωνία του Παρισιού «Θα οδηγήσει στη μείωση της εκπομπής άνθρακα για μία πιο βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και στη διατήρηση της αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου» και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker  να επισημαίνει ότι «Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση μετέτρεψε τις φιλοδοξίες της για το κλίμα σε δράση για το κλίμα. Η συμφωνία του Παρισιού είναι η πρώτη του είδους της και χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα είχε καταστεί δυνατή.  Σήμερα, γι’ άλλη μια φορά, πρωτοστατήσαμε και αποδείξαμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ενωμένη μπορεί να επιτυγχάνει τους στόχους της», δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι η διεθνής πολιτική για το κλίμα θα αποδώσει καρπούς, με την ΕΕ να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και το ΣΕΔΕ να βρίσκει το βηματισμό του επιτελώντας ολοένα και καλύτερα το στόχο της μείωσης των εκπομπών παράλληλα με την ανάπτυξη της πράσινης τεχνολογίας και της οικονομικής αποδοτικότητας.
Αναλυτικά η μελέτη εδώ

Αγγελική Ζησιού, ΜΔΕ Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας
a.zisiou@gmail.com


48 σχόλια:

  1. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

      Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να προτείνω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Novelty Finance για δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

      Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

      Τι λαμβάνετε όταν κάνετε αίτηση με το Novelty Finance:
      • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
      • Ανταγωνιστικά επιτόκια (3% ετησίως)
      • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
      • Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια
      • Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
      • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
      • Χωρίς κρυφές χρεώσεις

      Πώς να εφαρμόσει:
      Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
      Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

      Διαγραφή
  2. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsApp: +2349050222504
      Απαιτούνται πληροφορίες.
    Το όνομα σου...
    Επίθετο...
    ΦΥΛΟ..
    ΗΛΙΚΙΑ...
    Χώρα......
    ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ........
    ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ...
    Ποσό δανείου που απαιτείται ....
    Διάρκεια δανείου ....
    Αριθμός κινητού....
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com


    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com


    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια οικολογική πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000,00 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα, καθώς η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Με εκτιμιση,
    Κύριε Όσκαρ Μπερνάρντ
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια οικολογική πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000,00 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα, καθώς η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Με εκτιμιση,
    Κύριε Όσκαρ Μπερνάρντ
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα κεφάλαιο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης ή ένα ενυπόθηκο δάνειο; Αναζητήστε περισσότερα, καθώς είμαστε εδώ για να αφαιρέσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα στο παρελθόν.

    Αυτή είναι μια οικολογική πιστωτική εταιρεία. προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα προσιτό επιτόκιο 3%. Το εύρος από 1.000,00 έως το μέγιστο των 50.000.000,00 ευρώ.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα, καθώς η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: ecofinance2020@gmail.com

    Whatsapp: +2347035513355

    Με εκτιμιση,
    Κύριε Όσκαρ Μπερνάρντ
    ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και της ασφάλειας είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Αλλά .. κάναμε αυτή τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού Μπορούμε να κανονίσουμε ένα δάνειο από 5.000 $ USD έως 500.000.000 $ USD έως και 3% τόκους Παρακαλώ απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

    Ενοποίηση χρεών

    Δεύτερη υποθήκη

    Επιχειρηματικά Δάνεια

    Προσωπικά δάνεια

    Διεθνή δάνεια

    Δάνειο για κάθε είδους

    Οικογενειακό δάνειο
    χρηματοδοτούμε μια εταιρεία δανείων μικρής κλίμακας, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας γιατί έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια δανείου επικοινωνήστε μαζί μας, επικοινωνήστε μαζί μας WhatsApp +27653716382 επικοινωνήστε μαζί μας, Παρακαλούμε απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


    Κ. Μπιλ Τζόνσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !!!

    Χρειάζεστε επείγουσα οικονομική βοήθεια για προσωπικό σκοπό ή για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες; Εδώ είναι μερικά καλά νέα για εσάς. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες ή εταιρίες με το χαμηλότερο ετήσιο ποσοστό 2%.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε: -

    * Δάνεια αυτοκινήτων

    * Επιχειρηματικό Δάνειο

    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους

    *Προσωπικό δάνειο

    * Δάνειο επέκτασης επιχειρήσεων

    *Φοιτητικό δάνειο

    * Δάνειο Αγροτικής Ανάπτυξης

    Και πολλά περισσότερα.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω (Expressglobal55@gmail.com) ή (+12606355412)

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? χρηματοδότηση γεωργικών έργων και έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία email; richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων όπως προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνειο έργων, στεγαστικό δάνειο και δάνειο αυτοκινήτου. Αν ενδιαφέρεστε Επικοινωνήστε μαζί μας (dakany.endre@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χρειάζεσαι δάνειο; ιδιωτικό δάνειο; Δάνεια επιχειρήσεων; Στεγαστικό δάνειο? Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντί να πάρω ένα δάνειο, πήρα την ήδη προγραμματισμένη κενή κάρτα ΑΤΜ για ανάληψη έως και 5.000 $ ημερησίως για 30 ημέρες. Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτό γιατί πήρα το δικό μου την περασμένη εβδομάδα και το χρησιμοποίησα για να πάρω 50.000 $. Ο κύριος Mike δίνει την κάρτα μόνο για να βοηθήσει τους φτωχούς και τους άπορους, αν και είναι παράνομο, αλλά είναι κάτι ωραίο και δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους που προσποιούνται ότι έχουν τις κενές κάρτες ATM. Και κανείς δεν πιάνεται όταν χρησιμοποιεί την κάρτα. πάρε το δικό σου από αυτόν τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Απλώς στείλτε του ένα email στο (blankatm002@gmail.com) whatsapp Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη διαφώτιση +1(765) 705-0044

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σας και καλώς ήρθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε άμεση οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και χορηγούμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε διάφορους στόχους με μια μεγάλη γκάμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση αμέσως

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι δεν έχετε χρήματα, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σου ελευθερία είναι στα χέρια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να προτείνω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Novelty Finance για δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

    Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Τι λαμβάνετε όταν κάνετε αίτηση με το Novelty Finance:
    • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
    • Ανταγωνιστικά επιτόκια (3% ετησίως)
    • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    • Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια
    • Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
    • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
    • Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβούλευα να κάνετε αίτηση για δάνειο με την Access Finance.

    Το όνομά μου είναι Scott, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης οικονομικός σύμβουλος. Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλών επιτοκίων, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστοληπτικής ικανότητας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου. Είμαι εδώ για να προτείνω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Access frim για ένα δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. είμαστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email:
    ( accessloanfirm2030@gmail.com )  Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω  +79258159150  για περισσότερες πληροφορίες.

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επαγγελματικών, στεγαστικών και ενοποιημένων δανείων που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
    * Προσωπικά δάνεια
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    *
    Ανακαίνιση * Δάνεια Πελατών
    * Δάνεια αυτοκινήτων
    και τα λοιπά. ..


    Πώς να εφαρμόσει:

    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εταιρείες ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Access Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝ

    Στείλτε μας Email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    Αριθμός WhatsApp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσφέρουμε δάνεια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κάθε είδους. Τα δάνειά μας πολύ από εταιρείες έως προσωπικά δάνεια ή μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με ευνοϊκά επιτόκια (2%). Η διαδικασία δανεισμού μας είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη με εγγυήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε μας στο email μας. { pedrosalvador346@gmail.com} ενημερώστε μας πόσο δάνειο χρειάζεστε και θέλετε τη διάρκεια του δανείου. Ελπίζουμε να ακούσουμε νέα σας. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση email
    παρακάτω. { pedrosalvador346@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε μακρύτερα από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών, τόσο με εξασφαλισμένα όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

    Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γεια

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς ελέγχους πιστοληπτικής ικανότητας και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο μεταβίβασης.

    Έχουμε επίσης χορηγήσει δάνεια σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια... Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail της εταιρείας: accessloanfirm2030@gmail.com

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο.

    Στείλτε μας email στη διεύθυνση:  accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Σχέση
    Κύριε Σκοτ
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ, Χρειάζεστε δάνειο; Είστε σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΑΝΕΙΟ, Χρειάζεστε δάνειο για να ρυθμίσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση; :επικοινωνήστε με το γραφείο δανείων μας e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο, Δάνειο ιδίων κεφαλαίων κατοικίας, Ενοποιήσεις χρεών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια σας, επικοινωνήστε με το παραπάνω email για πίστωση. χρειάζεστε επιχειρηματικό ή προσωπικό δάνειο; Εκδίδουμε δάνεια από 3.000 € έως 600.000.000 € σε ιδιώτες και εταιρείες με επιτόκιο 2% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω email: (richardcosmos5@gmail.com)

    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί αιτούντες δάνειο,

    Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
    Ίngrid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: richardcosmos5@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα σε όλους, Το όνομά μου είναι Akuzuk, είμαι πολίτης της Λετονίας. ζω στην Ιορδανία. Θέλω να συστήσω σε όποιον χρειάζεται δάνειο να επικοινωνήσει με τα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου που μου έδωσαν δάνειο 305.000,00 $ για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου. Τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου είναι μια νόμιμη χρηματοοικονομική εταιρεία πιστοποιημένη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Προσφέρουν όλα τα είδη δανείων, π.χ. προσωπικό δάνειο, ενοποιημένο δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων, δάνειο κολάζ και δάνειο υγείας. Email επικοινωνίας: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρειάζεστε πίστωση; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; χριστουγεννιάτικο δάνειο; στεγαστικά δάνεια; γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε παντός είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά χρήματα; Επιχειρηματικά χρήματα; Χρήματα υποθήκης; Χρήματα εταιρείας; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε χρήματα με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γειά σου,

    Είμαστε πιστοποιημένοι να προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων ή οποιοδήποτε είδος χρηματοδότησης: Ιδιωτικό δάνειο; Επιχειρηματικά δάνεια; Δάνειο εξυγίανσης χρέους; Βελτιώστε το σπίτι σας; Επενδυτικό δάνειο; Διαθέσιμες πιστώσεις; Προσωπικά δάνεια? Εμπορικά δάνεια; Συνδυασμένο δάνειο; Δάνεια εξυγίανσης; Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεια σας, επικοινωνήστε με το παραπάνω email για πίστωση. χρειάζεστε επιχειρηματικό ή προσωπικό δάνειο; Εκδίδουμε δάνεια από 3.000 € έως 600.000.000 € σε ιδιώτες και εταιρείες με επιτόκιο 2% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μέσω e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε τα χρέη σας ή ένα δάνειο κεφαλαίου για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Σας έχουν απορρίψει τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε πιστωτική ενοποίηση ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενους με αποδεκτό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 2.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας;(dakany.endre@gmail.com)

    Προσφέρετε επείγοντα δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (richardcosmos5@gmail.com)

    προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένου και ακάλυπτου δανείου και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια πραγματοποιήσιμη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δάνειο έκτακτης ανάγκης.

    Εγκρίνουμε fast funds για ιδιώτες και εταιρικούς φορείς με επιτόκιο 2%, γίνονται δεκτοί και αιτούντες κακής πίστωσης. Οι υπηρεσίες μας, πολύ αξιόπιστες και ανθεκτικές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το γρήγορο δάνειό σας οποιουδήποτε τύπου για άμεση παράδοση και ικανοποίηση πελατών. (mlbloanfirm@gmail.com ή mlbloanfirm@yahoo.com), η ευτυχία σας είναι προτεραιότητά μας.

    Εμπιστευτείτε τις ικανότητές μας, η ευτυχία είναι δική σας καθώς πατρονάρετε.

    Γρήγορες επαφές παρακάτω!!!
    Τις καλύτερες ευχές!!!
    Viber: +2348078301295
    Υπογεγραμμένο:
    Διαχείριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλως ΗΡΘΑΤΕ! Για δάνειο, επικοινωνήστε με την παραπάνω διεύθυνση e-mail. ταχυδρομική διεύθυνση. Χρειάζεστε επιχειρηματικό ή προσωπικό δάνειο; Παρέχουμε δάνεια σε ιδιώτες και εταιρείες από 3.000€ έως 600.000.000€ με ετήσιο επιτόκιο 2%. Περισσότερες πληροφορίες με e-mail E-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο διακοπών, επιχειρηματικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή οποιοδήποτε είδος δανείου; Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2%. Προσφέρουμε οικονομικά δάνεια από 2.000 ευρώ έως 8.000.000 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας email: (dakany.endre@gmail.com) Για περισσότερες πληροφορίες

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; Προσωπικά Δάνεια, Φοιτητικά Δάνεια, Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Ακάλυπτα Δάνεια, Επιχειρηματικά Κεφάλαια κ.λπ. Εάν ναι, παρακαλούμε γράψτε μας σήμερα: (dakany.endre@gmail.com) και λάβετε το δάνειο σήμερα.

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γεια, Αυτή είναι η τυχερή ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ Benson. Σε αυτή την εταιρεία δίνουμε στα δάνεια μια ευκαιρία ζωής. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την εκκαθάριση των χρεών σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο κεφαλαίου για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς; Χρειάζεστε ένα δάνειο εξυγίανσης ή ένα στεγαστικό δάνειο; Σήμερα, λέμε σταματήστε και μην ψάχνετε άλλο καθώς είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα παρελθόν. Δανείζουμε χρήματα σε άτομα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς, για να επενδύσουν σε επιχειρήσεις κατά 2%. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μέσο για να σας ενημερώσουμε για όλα όσα προσφέρουμε αξιόπιστη και χρήσιμη βοήθεια και θα είστε πρόθυμοι να σας δανείσετε. Είμαστε ειλικρινείς και κρατάμε τον λόγο και τις υποσχέσεις μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail:
    luckybensonloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σας είμαι ο Ahmed Ali Akbari με το όνομα. Έχω δει σχόλια από άτομα που έχουν λάβει δάνειο στο παρελθόν από Πιστωτικά Ιδρύματα και κάνω αίτηση από αυτά και μετά από μερικές μέρες λαμβάνω 13.000 ευρώ στον λογαριασμό μου που ζήτησα. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα. Προτείνετε σε οποιονδήποτε χρειάζεται δάνειο να στείλει email στην εταιρεία { loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp: +393512114999

    Τώρα είμαι χαρούμενος που πήρα το δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε μια απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπητοί αιτούντες δάνειο

    Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
    Ingrid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προσφέρουμε Δάνεια με 2 %, Προσφέρουμε Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια ξενοδοχείων, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, Μάθετε περισσότερα Email: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή